Szakkereskedő Komárom

Rólunk

Jelenleg folytatott tevékenységünket Édesapám alapozta meg, aki lakatos kisiparosként, másodállásban 1982-tõl kezdett munkákat vállalni és végezni. 1984-tõl fõállású kisiparosként dolgozott.

Az elsõ mûhely 7 m2-es volt, a szerszámkészlet pedig 1 db házi készítésû hegesztõtrafóból, 1 db fúrógépbõl, 1 db daraboló gépbõl és 1 db házi készítésû kézi köszörûbõl állt. A szorgalmas munka meghozta a gyümölcsét, és a mûhelyünket fokozatosan fejleszteni tudta.

Én 1987-tõl dolgozom fõállásban a vállalkozásban. Az 1990-es évek elején nehéz helyzetbe kerültünk, gyakorlatilag a megrendelõink nagy része megszûnt, vagy csõdbe ment. Néhány év alatt sikerült új kapcsolatokat teremteni, megrendelõket keresni, tovább tudtunk fejlõdni.A jelenlegi vállalkozási forma mellett 1996-ban döntöttünk. A piackutatás, kapcsolatépítés továbbra is eredményesnek bizonyult, folyamatos fejlesztésnek tudtunk nekilátni.

2003 õszétõl megfelelõ nagyságú és folyamatosan fejlesztett telephellyel és megfelelõ gépparkkal rendelkezünk. Ezek a feltételek szükségesek ahhoz, hogy megrendelõink igényeit gyorsan és jó minõségben elégítsük ki.

A megrendelõi igények kielégítésének további feltétele, hogy tevékenységünk és az egész cég mûködése szabályozott, a folyamatok és az eredmények ellenõrizhetõek legyenek és a szükséges módosítások mielõbb bevezetésre kerüljenek. Ennek érdekében vezettük be és 2001 évtõl folyamatosan mûködtetjük az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minõségirányítási rendszert.

Andruskó Ferenc

af250.jpg

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.